Lakossági bejárás a cég Bátonyterenyei üzemében

Előzetesen meghirdetett gyárlátogatást és lakossági tájékoztatót tartottunk Bátonyterenyei üzemegységünkben 2024. április 9-én kedden. A résztvevők megtekinthették a gyártócsarnokot, raktározási területeinket, valamint felmerülő kérdéseikre is választ kaphattak.

Bátonyterenyei üzemünk újraindulására való felkészülésünk, valamint újraindulást követő üzemelésünk során válallkozásunk kiemelt figyelmet szeretne fordítani a környékbeli lakosság és minden érdekelt fél megfelelő, pontos és naprakész tájékoztatására. Ennek keretében úgy döntöttünk, hogy lehetőséget adunk az érdeklődőknek a gyár megtekintésére, valamint arra, hogy a helyszínen győződhessenek meg arról, milyen munkafolyamatokat végzünk a telephelyen. Tapasztaljuk, hogy sokan mai napig is akkumulátorüzemként hivatkoznak ránk, holott cégünk pont a körforgásos gazdálkodás megteremtése érdekében az akkumulátorgyártás selejtjét segíti visszaforgatni a gazdaságba. Többek között ennek bemutatása is célja volt a gyárlátogatás megszervezésének.

A nyílt napra érkezőket a gyárvezető fogadta, majd az irodaépület tárgyalójában egy rövid prezentációt hallgathattak meg a cég alapításáról, céljairól, valamint a végzett tevékenységekhez kapcsolódó alapinformációkról. Ezt követően a gyárépület bejárása következett az előírt egészség- és balesetvédelmi intézkedések betartása mellett a termelésvezető irányításával. Többen is kifejezték meglepődésüket: a médiahírek alapján sokkal több, nagyobb és bonyolultabb gépek használatát feltételezték. Természetesen szó esett a múltban elkövetett hibákról, valamint bemutatásra kerültek az új tárolási, működési és vállalatirányítási előírások, melyekkel biztosítható a jövőbeli hosszútávon is biztonságos munkavégzés. Visszatérve a bejárásról, további kérdéseket tehettek fel a jelenlévők a látottakkal kapcsolatban.

Ez a gyárlátogatás is megerősítette cégünket abban, hogy mennyire fontos a nyílt és átlátható kommunikáció, ezért a jövőben is ezt kívánjuk követni, akár további nyílt napokat és gyárlátogatásokat szervezve.

Ezúton is köszönjük a résztvevőknek, hogy eljöttek az eseményre!